RÄIKKÄ HEALTH - HYVINVOINTI

CROSSFIT-HARRASTAJAN RAVINTOVALMENNUS

SEURAAVA STARTTI SYKSYLLÄ 2024 - SILLÄ VÄLIN VOIT HYÖDYNTÄÄ HENKILÖKOHTAISTA RAVINTOVALMENNUSTA (Lisätiedot alempana)

Ravitsemuksella on valtava merkitys liikkuvan ihmisen hyvinvoinnin, palautumisen ja suorituskyvyn kannalta. Olipa tavoitteenasi sitten voimatasojen kasvattaminen, virkeämpi olo, mahdollisimman kestävä kone tai kehonkoostumuksen muokkaus, me haluamme auttaa sinua voimaan paremmin.

CrossFit-harrastajan ravintovalmennus on kuuden viikon valmennus, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi rennosti syöden, ilman turhia rajoituksia. Valmennuksen aikana saat eväät syödä tavoitteidesi mukaisesti ilman ruoan jatkuvaa punnitsemista tai makrojen seuraamista. Valmennuksemme keskittyy terveellisten ja tasapainoisten ruokailutottumusten omaksumiseen, jotka tukevat parhaalla mahdollisella tavalla tavoitteitasi.

Jos tavoitteenasi on pudottaa painoa, ravintovalmennuksemme tarjoaa sinulle terveellisen ja kestävän tavan saavuttaa haluamasi tulokset. Emme kannusta tiukkoihin dieetteihin tai äärimmäisiin ruokavalioihin vaan opastamme sinua tekemään parempia valintoja, jotka tukevat painonpudotusta ja ylläpitävät kehon hyvinvointia.

Jos taas haluat lisätä suorituskykyäsi, ravintovalmennuksemme keskittyy tarjoamaan sinulle oikeanlaisen ravinnon antaen sinulle voimaa ja energiaa treeneihin. Saat selkeät suuntaviivat, jotka auttavat sinua rakentamaan vahvemman ja suorituskykyisemmän kehon.

MITÄ VALMENNUKSEEN KUULUU?


Valittavanasi on kolme erilaista valmennuspakettia

BASIC

Ruokavalio tavoitteidesi mukaan, valmentajan tuki, whatsapp-ryhmä ja lisämateriaaleja onnistumisen tueksi.

Peruspaketin voit ostaa täältä.

54€ (jäsenet) 64€ (muut)

PLUS

Basic-paketti + 2 x kehonkoostumusmittaus (ennen & jälkeen valmennuksen).

Plus-paketin voit ostaa täältä.

74€ (jäsenet)

89€ (muut)

 

PREMIUM

Plus-paketti + alkutapaaminen valmentajan kanssa ja ruokavalion henkilökohtainen räätälöinti.

Pro-paketin voit ostaa täältä.


119€ (jäsenet)

139€ (muut)


HENKILÖKOHTAINEN RAVINTOVALMENNUS

Henkilökohtainen ravitsemusvalmennus lähtee aina sinun tarpeistasi. Valmennus sisältää valmentajan tapaamisen kuukausittain koko valmennusjakson ajan. Tapaamisista ensimmäinen on noin tunnin mittainen kartoitustapaaminen, jossa kartoitetaan yhdessä nykytilanne, valmennuksen tavoitteet sekä tie, jolla tavoitteisiin päästään. Viimeisessä tapaamisessa pyritään antamaan asiakkaalle eväät, joilla jatkaa tuloksekkaalla polulla valmennuksen päätyttyäkin. Saat myös valmentajan tuen koko valmennuksen ajan. Henkilökohtaisen ravintovalmennuksen kesto on aina vähintään kaksi kuukautta, sillä uskomme, että pitkällä tähtäimellä tuloksellisen valmennussuhteen luominen ei tapahdu kerrasta. 

Mikäli olet kiinnostunut vain tilannekatsauksesta ravitsemusvalmentajan kanssa, varaa itsellesi ravitsemuskatselmus. Tällöin käymme läpi nykyisen ravitsemustilanteesi ja sen suhteen tavoitteisiisi. Mikäli katselmuksessa tai sen jälkeen toteat haluavasi aloittaa ravitsemusvalmennuksen, katselmuksen hinta hyvitetään ensimmäisen kuukauden valmennusmaksusta.

Henkilökohtainen ravintovalmennus

Tue tavoitteitasi ja palautumistasi oikeanlaisella ravitsemuksella. Saat käyttöösi valmentajiemme ammattitaidon ja tuen matkalla kohti päämäärääsi - oli se sitten maksimaalinen suorituskyky tai kiinteämpi kokonaisuus. Minimisitoutuminen 2kk.

89 € / kk

Ravintokatselmus

Valmentaja analysoi ravitsemuspäiväkirjasi ja antaa ohjeet miten muokata ruokavaliotasi paremmin tavoitteisiisi sopivaksi - ei sisällä henkilökohtaisen ravitsemussuunnitelman laatimista.

 Ei suositella ilman pohjatietoja makroravinteista sekä treeniä tukevasta ruokavaliosta!

69 €

Valmennuksemme alkavat maksuttomalla alkukartoituksella, jonka jälkeen voit tehdä päätöksen valmennuksen aloittamisesta - emme sido sinua mihinkään. Ilmaisen alkukartoituksen voit varata alta.

ELÄMÄNTAPAMUUTOKSET

Monesti muutoksen tarve voi olla suurempikin kuin vain ruokavalion kuntoon saattaminen tai viikoittaiset treenit. Tällöin arkea ja elämäntapoja tulee katsoa laajemmalta kokonaisuudelta esimerkiksi unen, työn ja vapaa-ajan kuormittavuuden sekä aikataulujen perspektiivistä. Parikymppisen opiskelijan ja pahimpien ruuhkavuosien keskellä elävän perheellisen uraohjuksen haasteet tavoitteiden saavuttamiseksi eroavat usein toisistaan merkittävästi. Varsinkin kiireisen arjen keskellä on tärkeää myös priorisoida tavoitteet ja pilkkoa ne sopiviin välitavoitteisiin, jotta jo muutosmatkalla saadaan onnistumisia ja motivaatiota kohti lopullista maalia.

Valmentajamme auttavat sinua kysymään oikeita kysymyksiä ja selvittämään tavoitteitasi sekä niiden tärkeysjärjestystä. Yhdessä etsimme arkeesi sopivat keinot tavoitteidesi saavuttamiseksi sekä tulosten kestävyyden takaamiseksi.

Valmennuksemme alkaa maksuttomalla alkukartoituksella, jonka jälkeen voit tehdä päätöksen valmennuksen aloittamisesta - emme sido sinua mihinkään. Ilmaisen alkukartoituksen voit varata alta.

CrossFit Räikkä x Wario Mama's

Teemme yhteistyötä Wario Mama's Tampereen kanssa! Yhteistyön myötä pääset hemmoteltavaksi Wario Mama'sin Tampereen toimipisteelle jäsenhinnoin.

Wario Mama'sin ajanvaraukseen pääset TÄSTÄ.