RÄIKKÄ HEALTH - HYVINVOINTI

RAVITSEMUSVALMENNUS

Henkilökohtainen ravitsemusvalmennus sisältää valmentajan tapaamisen kuukausittain koko valmennusjakson ajan. Tapaamisista ensimmäinen on noin tunnin mittainen kartoitustapaaminen, jossa hahmotellaan yhdessä nykytilanne, valmennuksen tavoitteet sekä tie, jolla tavoitteisiin päästään. Viimeisessä tapaamisessa pyritään antamaan asiakkaalle eväät, joilla jatkaa tuloksekkaalla polulla valmennuksen päätyttyäkin. Saat myös valmentajan tuen sähköpostitse koko valmennuksen ajan. Ravitsemusvalmennuksen kesto on aina vähintään kaksi kuukautta, sillä uskomme, että pitkällä tähtäimellä tuloksellisen valmennussuhteen luominen ei tapahdu kerrasta. 

Mikäli olet kiinnostunut vain tilannekatsauksesta ravitsemusvalmentajan kanssa, varaa itsellesi ravitsemuskatselmus. Tällöin käymme läpi nykyinen ravitsemustilanteesi ja sen suhteen tavoitteisiisi. Mikäli katselmuksessa tai sen jälkeen toteat haluavasi aloittaa ravitsemusvalmennuksen, katselmuksen hinta hyvitetään ensimmäisen kuukauden valmennusmaksusta.

Ravitsemusvalmennus

Tue tavoitteitasi ja palautumistasi oikeanlaisella ravitsemuksella. Saat käyttöösi valmentajiemme ammattitaidon ja tuen matkalla kohti päämäärääsi - oli se sitten maksimaalinen suorituskyky tai kiinteämpi kokonaisuus.

79 € / kk

(3kk: 74€ /kk)

(6kk : 69€ /kk)

(12kk: 64€ /kk)

Ravitsemuskatselmus

Valmentaja analysoi ravitsemuspäiväkirjasi ja antaa ohjeet miten muokata ruokavaliotasi paremmin tavoitteisiisi sopivaksi - ei sisällä henkilökohtaisen ravitsemussuunnitelman laatimista.

 Ei suositella ilman pohjatietoja makroravinteista sekä treeniä tukevasta ruokavaliosta!

59 €

Valmennuksemme alkavat maksuttomalla alkukartoituksella, jonka jälkeen voit tehdä päätöksen valmennuksen aloittamisesta - emme sido sinua mihinkään. Ilmaisen alkukartoituksen voit varata alta.

ELÄMÄNTAPAMUUTOKSET

Monesti muutoksen tarve voi olla suurempikin kuin vain ruokavalion kuntoon saattaminen tai viikoittaiset treenit. Tällöin arkea ja elämäntapoja tulee katsoa laajemmalta kokonaisuudelta esimerkiksi unen, työn ja vapaa-ajan kuormittavuuden sekä aikataulujen perspektiivistä. Parikymppisen opiskelijan ja pahimpien ruuhkavuosien keskellä elävän perheellisen uraohjuksen haasteet tavoitteiden saavuttamiseksi eroavat usein toisistaan merkittävästi. Varsinkin kiireisen arjen keskellä on tärkeää myös priorisoida tavoitteet ja pilkkoa ne sopiviin välitavoitteisiin, jotta jo muutosmatkalla saadaan onnistumisia ja motivaatiota kohti lopullista maalia.

Valmentajamme auttavat sinua kysymään oikeita kysymyksiä ja selvittämään tavoitteitasi sekä niiden tärkeysjärjestystä. Yhdessä etsimme arkeesi sopivat keinot tavoitteidesi saavuttamiseksi sekä tulosten kestävyyden takaamiseksi.

Valmennuksemme alkaa maksuttomalla alkukartoituksella, jonka jälkeen voit tehdä päätöksen valmennuksen aloittamisesta - emme sido sinua mihinkään. Ilmaisen alkukartoituksen voit varata alta.

HIERONTAPALVELUT

Tiloissamme toimii koulutettu hieroja Jani Sydänmetsä. 

Hierojan tutkinnon lisäksi Janilta löytyy myös hyvinvointivalmentajan ja personal trainerin koulutukset. Janin mielenkiinnon kohteisiin kuuluu erityisesti kokonaisvaltainen hyvinvoinnin edistäminen kaikilla elämän osa-alueilla.

Hieronnan syystarjoukset voimassa koko syksyn ajan!

TARJOUSHINNASTO:

30min 28 €

45min 34 €

60min 43 €

90min 55 €

120min 60€

Janin ajanvaraukset ja hinnaston löydät TÄÄLTÄ.

Tervetuloa hierontaan! 

CrossFit Räikkä x Wario Mama's

Teemme myös yhteistyötä Wario Mama's Tampereen kanssa! Yhteistyön myötä pääset hemmoteltavaksi Wario Mama'sin Tampereen toimipisteelle jäsenhinnoin.

Wario Mama'sin ajanvaraukseen pääset TÄSTÄ.