ALOITTAMINEN

ALOITA TREENIT CROSSFIT RÄIKÄLLÄ

Miten aloitan?

1) Jos CrossFit ei ole vielä tuttua, osallistu starttikurssille. Kurssin aikana käydään läpi turvalliseen ja sujuvaan CrossFit-harjoitteluun tarvittavat tekniikat ja liikkeiden skaalaukset, minkä jälkeen voit osallistua vapaasti kaikille ohjatuille tunneille. Seuraavan starttikurssin ajankohdat löydät alapuolelta Starttikurssit-osiosta.

2) Jos sinua mietityttää, onko CrossFit sinun juttusi, tule veloituksettomasti tutustumaan EASY-tunnille. Varaa tuntisi laittamalla viestiä info@raikkatraining.com. Tuntiaikataulumme löydät täältä.

3) Onko CrossFitin tai toiminnallisen harjoittelun aloituskurssi jo käytynä? Voit liittyä jäseneksi tästä.


Lajikokeilut

Mikäli haluaisit ensin testata CrossFit-harjoittelua, tarjoamme säännöllisesti CrossFit-lajikokeiluja. Juomapullo ja sisäliikuntavarusteet riittävät - me huolehdimme muusta. Lajikokeilut ovat kaikille ilmaisia eikä niihin vaadita etukäteen ilmoittautumista. Mikäli lajikokeilut eivät sovi aikatauluihisi, voit tulla veloituksetta testaamaan CrossFittiä myös EASY-tunneillemme. Ilmoittaudu tässä tapauksessa etukäteen osoitteeseen info@raikkatraining.com.

Seuraavat lajikokeilut: -

STARTTIKURSSIT

Starttikurssilla opetellaan tärkeimmät CrossFit-harjoittelussa tarvittavat liiketekniikat sekä jokaisen taito- ja kuntotasoon sopivat liikkeiden räätälöinnit, jotta CrossFit-taipaleesi lähtee käyntiin mahdollisimman sujuvasti ja turvallisesti. Starttikurssilla valmentajat ohjaavat sinua alusta asti tekemään liikkeet oikein ja ottavat huomioon henkilökohtaisen lähtötasosi, taitosi sekä rajoituksesi. Samalla pääset tutustumaan myös lajin ideologiaan, valmentajiin ja kannustavaan CrossFit-yhteisöön. Starttikurssin aikana käydään läpi seuraavat teemat:

  • Kehonpaino- ja voimisteluliikkeet
  • Kahvakuula- ja käsipainoharjoitteet
  • Levytankoharjoitteet: mm. kyykky, maastaveto, työntö, tempaus

Seuraavat starttikurssit ovat nyt myynnissä!

Seuraavat kurssipäivämäärät löydät alta. Kurssin kesto on kolme viikkoa (9x1h) ja normaalin kurssitoteutuksen ajankohdat ovat ti ja ke klo 20-21 sekä pe klo 19-20. Intensiivikurssien ajankohdat ovat pe klo 19-21 ja la-su 13:30-16. Intensiivikurssi sisältää normaalin 9x60min kertojen sijasta 1x2h ja 2x2,5h treenikertaa, joilla käydään läpi sama sisältö kuin normaalillakin starttikurssilla.

Järjestämme seuraavat starttikurssit syksyllä, jätä yhteystietosi

LLÄ LOMAKKEELLA 

ja kuulet ensimmäisenä seuraavasta kurssista!


Ilmoittaudu kurssille alta WODconnectissa tai sivun alaosan liittymislomakkeella.


HINNASTO

Starttikurssi

Sisältää starttikurssin sekä kuukauden täysjäsenyyden (yhteensä 1,5kk harjoittelua). Tämän jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassa olevana täysjäsenyytenä, ellei muuta sovita.

169 €

Starttipaketti - 2 kk

Sisältää starttikurssin, jonka jälkeen 2kk täysjäsenyyden. Tämän jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassa olevana täysjäsenyytenä, ellei muuta sovita.

(Norm. 274 €)

264 €

Starttipaketti - 3 kk

Sisältää starttikurssin, jonka jälkeen 3kk täysjäsenyyden. Tämän jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassa olevana täysjäsenyytenä, ellei muuta sovita. 

(Norm. 379 €)

359 €

Treenijäsenyyksiemme hinnaston löydät täältä.

Jäsenyydet kertamaksulla ovat myynnissä myös verkkokaupassamme.

Jos haluat liittyä jäseneksi kuukausilaskutuksella, laita viestiä alta "Liity jäseneksi" -lomakkeen kautta tai laita sähköpostia info@raikkatraining.com

LIITY JÄSENEKSI