JÄSENYYDET & HINNASTO

STARTTIKURSSIT

Starttikurssilla opetellaan tärkeimmät CrossFit-harjoittelussa tarvittavat liiketekniikat sekä jokaisen taito- ja kuntotasoon sopivat liikkeiden räätälöinnit, jotta CrossFit-taipaleesi lähtee käyntiin mahdollisimman sujuvasti ja turvallisesti. Samalla pääset tutustumaan kannustavaan CrossFit-yhteisöön sekä ideologiaan lajin taustalla.

Lisätietoa starttikursseista sekä seuraavan kurssin ajankohdan löydät täältä!

Starttikurssi

Sisältää starttikurssin sekä kuukauden täysjäsenyyden (yhteensä 1,5kk harjoittelua). Tämän jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassa olevana täysjäsenyytenä, ellei muuta sovita.

169 €

Starttipaketti - 2 / 3 kk

Sisältää starttikurssin sekä tämän jälkeen 2 / 3 kk täysjäsenyyden. Tämän jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassa olevana täysjäsenyytenä, ellei muuta sovita.

(Norm. 274 / 379 €)

264 / 359 €

JÄSENYYDET


TÄYSJÄSENYYS

Täysjäsenyys on sinulle, joka haluat treenata laadukkaan valmennuksen ja kehittävän CrossFit-ohjelmoinnin parissa. Täysjäsenyydet sisältävät rajoittamattoman pääsyn kaikkiin tuntikalenterin mukaisille EASY-, WOD- ja MOBILITY-tunneille, sekä vapaan pääsyn salille vuoden jokaisena päivänä klo 5-23 omien aikataulujesi mukaisesti.

Täysjäsenyys (12 / 6 / 3 / 1 kk)

Kertamaksulla -5% alennus 3kk tai pidemmistä jäsenyyksistä.

12 kk jäsenyys sisältää mahdollisuuden 30vrk / v tauotukseen.

6kk jäsenyys sisältää mahdollisuuden 14 vrk / v tauotukseen.

93 / 97 / 102 / 105 € / kk

Jäsenyyksiin sisältyvistä tauotuksista on ilmoitettava vähintään 7 vrk ennen tauotuksen aloittamista kirjallisesti info@raikkatraining.com.


OMATOIMIJÄSENYYS

TÄLLÄ HETKELLÄ OMATOIMIPAIKKAMME OVAT TÄYNNÄ EMMEKÄ OTA UUSIA OMATOIMIJÄSENIÄ - MIKÄLI SINUA KIINNOSTAA TREENAAMINEN OMATOIMISESTI CROSSFIT RÄIKÄLLÄ, TÄYTÄ TÄMÄ LOMAKE JA KUULET ENSIMMÄISENÄ, KUN PAIKKOJA AUKEAA.

Jäsenyys sinulle, joka et käy ohjatuilla tunneilla etkä halua maksaa turhasta. CrossFit Räikällä pääset treenaamaan varta vasten CrossFit-harjoitteluun suunnitelluissa puitteissa ja maksat vain salin käytöstä. 

Kaikki omatoimijäsenyydet sisältävät rajoittamattoman pääsyn salille vuoden jokaisena päivänä klo 5-23.

Omatoimijäsenyys (12 / 6 / 3 / 1 kk)

Kertamaksulla -5% alennus 3kk tai pidemmistä jäsenyyksistä.

12 kk jäsenyys sisältää mahdollisuuden 30 vrk / v tauotukseen.

6kk jäsenyys sisältää mahdollisuuden 14 vrk / v tauotukseen.

63 / 67 / 72 / 75 € / kk

Jäsenyyksiin sisältyvistä tauotuksista on ilmoitettava vähintään 7 vrk ennen tauotuksen aloittamista kirjallisesti info@raikkatraining.com.


ALENNUKSET

Eläkeläiset & opiskelijat (verkkokaupassa "erityisryhmät") ovat oikeutettuja voimassa olevaa todistusta (opiskelija- tai eläkeläiskortti) vastaan -10% kaikista kuukausijäsenyyksistä (ei koske yksittäiskäyntejä tai 10-kortteja). Voit myös maksaa pidemmät jäsenyydet kertamaksuna verkkokaupastamme, jolloin saat normaalihinnoista 5% maksutapa-alennuksen.

JÄSENYYKSISTÄ

Kaikki jäsenyytemme ovat kuukausilaskutteisia ja laskutus tapahtuu WODconnect-palvelun kautta. Jäseneksi voit liittyä TÄSTÄ. Mikäli haluat maksaa pidemmän jäsenyyden kertamaksulla ja hyödyntää 5% maksutapaedun, voit ostaa jäsenyydet kertamaksulla VERKKOKAUPASTAMME.

KERTAKÄYNNIT

10-kortti - WOD- & EASY-tunnit

Kortti käy sekä WODeihin että EASY-treeneihin ja on voimassa 6 kk ostosta.

135 €

10-kortti - Omatomitreenit

Kortti sisältää kulkuoikeudet salille klo 5-23 vuoden jokaisena päivänä. Kulkukortin voit noutaa salilta valmennettujen tuntien aikaan, tuntien aikataulut löydät täältä. Kortti on voimassa 6kk ostosta.

117 €

Yksittäiskäynti: WOD & EASY / omatoimitreeni

Yksittäiskäynnit vain kun salilla henkilökuntaa paikalla tai toisen jäsenen kanssa (sisäänpääsy vaatii kulkuoikeudet). Otathan yhteyttä etukäteen yhteyhdenottolomakkeemme kautta tai info@raikkatraining.com, jotta voimme varata sinulle paikan tunnilta / open gymiltä.

15 / 13 €

HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Henkilökohtainen CrossFit-ohjelmointi

Tavoitteidesi mukaan henkilökohtaisesti räätälöity, viikoittain päivittyvä CrossFit-kokonaisohjelmointi. Ohjelmoinnin hinta määräytyy viikoittaisten treenikertojen mukaisesti. 

Hinnat / kuukausi toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena.

149€ / 3x/vko

189€ / 4x/vko

219€ / 5x/vko

249€ / 6x/vko

Henkilökohtainen taito- tai lisäohjelmointi

Tavoitteidesi mukaan henkilökohtaisesti räätälöity harjoitusohjelma esimerkiksi painonnostoon, voimanostoon tai voimisteluskilleihin. Ohjelmoinnin hinta määräytyy viikoittaisten treenikertojen mukaisesti.

Hinnat / kuukausi toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena.

29€ / 1x/vko

39€ / 2x/vko

49€ / 3x/vko

59€ / 4x/vko

Henkilökohtainen valmennussessio

Käy kahden valmentajasi kanssa läpi kehityksesi kipupisteitä ja vauhdita kehitystäsi henkilökohtaisilla vinkeillä. Varaa valmennussessio ottamalla yhteyttä info@raikkatraining.com.

Alennukset: 5x paketti -5%, 10x paketti -10%. Maksetaan kerralla.

39€ / 30 min

49€ / 45 min

59€ / 60 min

79€ / 90 min

Pienryhmävalmennussessiot (2-4 hlöä)

Treenaa vaikka omalla kaveriporukalla valmentajan ohjauksessa. 

Hinnat 60min sessiolle. Muun mittaiset sessiot tai isommat ryhmät erillisten tarjousten perusteella. Voit pyytää tarjouksen tai varata valmennussession sähköpostitse info@raikkatraining.com.


99 € / 2 hlöä

139 € / 3 hlöä

169 € / 4 hlöä

Tarjoamme myös henkilökohtaista ravitsemusvalmennusta - tutustu tarkemmin TÄÄLTÄ.

RÄIKKÄ TEENS


Räikkä Teens on kaikentasoisille 11-15-vuotiaille nuorille suunnattu CrossFit-harjoitusryhmä. Ryhmän mukana harjoitellaan CrossFitin perusperiaatteiden mukaisesti, mukauttaen kaikki harjoitteet ja treenit ikään sopivaksi.

Lue lisää Räikkä Teensistä alta!

MAMAWOD


CrossFit Räikkä x Wario Mama's MamaWod - Pirkanmaan ensimmäinen tuleville ja tuoreille äideille räätälöity CrossFit-harjoittelun kurssi!

MamaWodeilla harjoitellaan CrossFit-ideologian mukaisesti hyödyntäen monipuolisesti kehonpainoa sekä ulkoisia vastuksia niin, että treeneissä huomioidaan varta vasten odottavien ja vasta synnyttäneiden fysiologiset tarpeet.

MamaWodien tarkoitus on mahdollistaa odottaville ja tuleville äideille turvallinen liikkuminen raskauden aikana sekä sen jälkeinen paluu takaisin intensiivisemmän harjoittelun pariin. Myös vauvasi on tervetullut MamaWodeille!

MamaWodit valmentavat Wario Mama'sin äitiysfysioterapeutit, Olga ja Anette, joilla on vahva ammattitaito niin odottavien kuin juuri synnyttäneiden äitien liikunnan erityistarpeista sekä CrossFit-harjoittelusta.

Seuraavalle MamaWod-jaksolle voit ilmoittautua täältä.

LASKUTUS, JÄSENYYDEN MUUTTAMINEN & PÄÄTTÄMINEN


Kaikki jäsenyytemme ovat toistaiseksi voimassa olevia ja jatkuvat sopimuskauden jälkeen saman mittaisella sopimuskaudella, ellei asiakkaan kanssa muuta sovita. Sopimuskauden pituuden tai jäsenyysmuodon muutoksesta on ilmoitettava viimeistään 7 vuorokautta ennen kyseisen sopimuskauden päättymistä.

Sopimuskautemme alkavat ja päättyvät kalenterikuukausittain, mutta jäseneksemme voit toki liittyä milloin vain. Mikäli jäsennyys aloitetaan kesken kuukauden, käsitellään kuluva kuukausi ensimmäisenä sopimuskuukautena, mutta luonnollisesti laskutamme tältä kuukaudelta vain treenaamaltasi ajalta.

12 kuukauden jäsenyydet sisältävät mahdollisuuden yhteen taukokuukauteen (30 vrk) ja 6kk jäsenyys sisältää mahdollisuuden 14 vrk tauotukseen. Tauotuksesta on ilmoitettava viimeistään 7 vuorokautta ennen sen alkamista kirjallisesti info@raikkatraining.com. Tauko voi olla myös lyhyempi kuin sen maksimikesto ja se voi alkaa muulloinkin kuin kuun alusta, mutta ilmoitathan näistä erikseen. Tauotus ei pidennä sopimuskauttasi. Mikäli taukosi on lyhyempi kuin kuukausi, laskututetaan sinulta vain treenaamasi aika taukokuukaudelta. Mikäli olet maksanut jäsenyytesi kertamaksulla, saat seuraavan maksujakson ensimmäisestä kuukaudesta alennusta tauotuksen ajan jäsenmaksun verran.

Kaikissa jäsenyyksissä on 14 vuorokauden irtisanomisaika eli jos haluat irtisanoa jäsenyytesi loppumaan esimerkiksi marraskuun lopussa, se on irtisanottava viimeistään marraskuun 16. päivä mennessä.

Kaikki jäsenyytemme laskutetaan kuukausittain WODconnect-palvelun kautta. Laskutuskausi on kalenterikuukausi ja maksusi osoitetaan alkavalle kuukaudelle. Maksuvälineenä meillä käyvät myös yleisimmät hyvinvointietuudet (Epassi, Edenred, Smartum, Tyky, Virike, Eazybreak) ja näillä voit maksaa salilla joko osan tai koko jäsenyytesi. Mikäli haluat maksaa hyvinvointietuuksilla, tutustu verkkokauppamme ohjeistukseen tai ota yhteyttä joko sähköpostitse info@raikkatraining.com tai yhteydenottolomakkeellamme.

Haluamme pelata reilusti, joten meillä ei ole käytössä sopimussakkoja! Mikäli siis haluat lopettaa määräaikaisen jäsenyytesi ennenaikaisesti, maksat vain säästämäsi rahan jäsenmaksuissa, loppujäsenyyttä ei tarvitse maksaa. Tätä periaatetta sovelletaan myös mikäli haluat vaihtaa jäsenyysmuotoa tai sopimuskauden pituutta kesken sopimuskauden. Esimerkiksi jos lopetat vuoden täysjäsennyyden 8 kk kohdalla, maksat jäsenyyden loputtua viimeisen laskun yhteydessä tasauslaskun 8 x (97€ - 93€) = 32 €.

Voit tutustua tarkemmin sopimusehtoihimme täällä.