MEISTÄ

ME CROSSFIT RÄIKÄLLÄ HALUAMME...

  • tuoda CrossFitin ihan jokaisen ulottuville - iästä, kunnosta ja taustasta riippumatta

  • tarjota eri elämäntilanteisiin ja tavoitteisiin sopivan jäsenyyden ja tavan treenata

  • luoda laadukkaat treenipuitteet ja räätälöitävät jäsenyydet sekä ryhmä- että omatoimitreenaajille

  • rakentaa rennon ja huomioonottavan ilmapiirin, jonne jokainen on tervetullut

  • ...että boksiltamme lähdetään aina paremmalla fiiliksellä kuin sinne tullessa

RÄIKKÄ CREW


KARI

Lakeuksien kasvattimme päätyi CrossFitin pariin vuonna 2018. Sitä ennen tämä ristuksen kova ja pirun nopia karpaasi ehti harrastaa myös painonnostoa, jossa onkin myöhemmin pätevöittänyt itseään painonnoston ohjaajakoulutuksella. Näppäränä kirvesmiehenä ja yhtenä omistajista Kari vastaa salin viihtyisyydestä ja toimivuudesta.


TIIA

Kamppailulaji- ja punttimenneisyyden omaava Tiia vaihtoi CrossFitin pariin kymmenisen vuotta sitten. Tiia on valmentanut Räikällä jo kesän 2022 kuntokontilta asti, jota ennen valmennuskokemusta oli ehtinyt kertyä jo parisen vuotta. Sittemmin Tiia on käynyt myös Suomen painonnostoliiton PNOK II - koulutuksen ja nykyisin valmentamisen ohella Tiia vastaa CrossFit Teensin sekä painonnoston valmennusryhmän ohjelmoinnista.


JANNE

Pohojanmaan poika Janne on hyvinvointialan moniottelija, jolta löytyy pitkä ja monipuolinen valmennustausta sekä mm. fysioterapeutin, personal trainerin ja urheiluhierojan pätevyydet. Janne on yksi Räikän omistaja-valmentajista, jonka vastuualueina ovat hyvinvointi- ja testauspalvelut sekä seura- ja yritysyhteistyöt.


OULA

Syntyjään savolainen Oula on CrossFit Räikän Head Coach, joka tuntivalmennusten ohella vastaa boksin ohjelmoinnista ja hallinnollisista asioista. Oulan CrossFit-harrastus alkoi On Rampilta vuonna 2017 ja sittemmin kisakokemustakin on kertynyt useamman vuoden ajalta. Oula on CrossFit Level 2 Trainer ja suorittanut myös urheiluravitsemuksen perusopinnot Itä-Suomen yliopistossa. 


VILMA

Ylöjärven oman kasvatin Vilman CrossFit vei mennessään vuoden 2020 alussa. Vilmalla on pitkä lajitausta cheerleadingin parista, joka on sittemmin jatkunut myös valmentajan roolissa. Vilma on boksin oma tsemppari, jonka tunneilla iloitaan isosti pienistäkin onnistumisista.


JOONAS

Aurinkoisesta Etelä-Karjalasta kotoisin oleva painonnostaja ja CrossFit-konkari, jonka ensikosketus lajiin oli jo vuonna 2011. Sittemmin tämä mies on ehtinyt kartuttaa kokemusta CrossFitin ja painonnoston kisalavoilta sekä myös valmentamisesta CrossFit-salilla, jääkiekkokaukalossa ja roller derbyn saralla.


IIDA

Paljasjalkalainen tamperelainen ja nykyinen liikuntatieteiden maisteri Iida päätyi CrossFitin pariin vuonna 2018. Tämä timanttinen koutsi on itsekin hurjan kova CrossFit-urheilija, joka on tuttu kasvo myös kisakentiltä.


KIA

Rovaniemeltä asti Räikälle saapunut Kia on koutsitiimin uusin vahvistus, joka hyppäsi taitoluistelun parista On Rampille vuonna 2019. Sittemmin Kia on opiskellut fysioterapeutiksi sekä valmentanut ja kisannut CrossFitin saralla jo useamman vuoden ajan. 

PALAUTEBOXI

Meille asiakastyytyväisyys on ykkösprioriteetti ja haluamme, että asiakkailla on mahdollisuus vaikuttaa boksin toimintaan. Mikäli siis sinulle tulee mieleen jokin kehitysidea, toivoisit boksille jonkin uuden välineen tai haluaisit treenata ohjatulla tunnilla aikaan, jolloin tunteja ei vielä ole, kerro se meille! Vain siten voimme tehdä CrossFit Räikästä entistä paremman treenipaikan meille kaikille.

Tällä palauteboxilla voit jättää risuja ja ruusuja anonyymisti. Jos taas haluat vastauksen palautteeseesi, lähetäthän sen meille alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai jätä palautteeseen yhteystietosi.

YHTEYDENOTTO

Heräsikö mielenkiinto? Kysy lisää!

Kiinnostaako toiminnallinen harjoittelu, muttet oikein tiedä mistä aloittaa? Haluatko tulla harrastamaan saliturismia CrossFit Räikälle? Onko jotain muuta mielen päällä?

Laita meillä viestiä, niin mietitään yhdessä, mikä olisi sinulle paras tapa päästä mukaan remmiin! Mikäli haluat jättää anonyymia palautetta, löydät palauteboxin yltä.

OTA YHTEYTTÄ

CrossFit Räikkä

Hallitie 2 N, 33470 Ylöjärvi

Löydät meidät rakennuksen Sinivainiontien puoleiselta sivulta, parkkipaikat ovat rakennuksen Elotien puoleisessa päädyssä.

+358 40 558 3981

info@raikkatraining.com