MAMAWOD

MamaWod on Pirkanmaan ensimmäinen tuleville ja tuoreille äideille räätälöity CrossFit-harjoittelun kurssi. Mama Wodeilla harjoitellaan CrossFit-ideologian mukaisesti hyödyntäen monipuolisesti kehonpainoa sekä ulkoisia vastuksia niin, että treeneissä huomioidaan varta vasten odottavien ja vasta synnyttäneiden fysiologiset tarpeet.

MamaWodien tarkoitus on mahdollistaa odottaville ja tuleville äideille turvallinen liikkuminen raskauden aikana sekä sen jälkeinen paluu takaisin intensiivisemmän harjoittelun pariin. Myös vauvasi on tervetullut MamaWodeille!

MamaWodeja valmentavat Wario Mama'sin äitiysfysioterapeutit, Olga ja Anette, joilla on vahva ammattitaito niin odottavien kuin juuri synnyttäneiden äitien liikunnan erityistarpeista sekä CrossFit-harjoittelusta.

Mikäli olet vasta synnyttänyt, suosittelemme lämpimästi vähintään lääkärin jälkitarkastuksessa käymistä ennen harjoittelun aloittamista. Halutessasi voit myös varata fysioterapeuttisen jälkitarkastuksen WarioMama's Tampereelta tarjoushintaan, jotta saat kaiken irti treeneistä! Alekoodin (-15%) saat ilmoittautumisen yhdeydessä.


MAMAWODIT UUDISTUVAT - ALOITAMME TAMMIKUUSSA 2024 JATKORYHMÄN!

"Mikä on MamaWod JATKORYHMÄ?"

Mikäli olet osallistunut aiemmin MamaWod-tunneille, voit jatkaa nyt harjoitteluasi jatkoryhmässä. Jatkoryhmän tarkoitus on progressiivisesti edistää niin raskaudesta palautumista kuin CrossFitille lajinomaisten liikkeiden laajempaa treeneihin mukaan tuomista sekä oppimista. Jatkoryhmä toimii kuukausittain jatkuvalaskutteisena jäsenyysperiaatteella, kun taas ALOITTAVAT-ryhmä toimii edelleen kurssimaisesti ja sinne ilmoittaudutaan kuukaudeksi kerrallaan.

"Olen tulossa ensimmäiselle MamaWodilleni, mihin ryhmään ilmoittaudun?"

Eri ryhmien avulla pystymme tarjoamaan parempaa valmennusta eri vaiheissa raskautta tai siitä palautumista oleville! ALOITTAVAT-ryhmä on nimenomaisesti räätälöity heille, joilla raskaudesta palautuminen on vielä alkutaipaleella ja/tai CrossFitin ollessa vielä uusi harrastus. Näin pääset rauhassa kehoasi kuunnellen mukaan kiinni liikunnalliseen elämäntapaan, rasittavampiin treeneihin sekä saat paremmat eväät jatkaa uutta harrastustasi joko JATKORYHMÄSSÄ tai CrossFit Räikän EASY- ja WOD-tunneilla!

MIKÄLI SINULLA ON KYSYTTÄVÄÄ UUSISTA MAMAWODEISTA, OTA YHTEYTTÄ mamawod@raikkatraining.com


KEVÄÄN VIIMEINEN KURSSI JÄRJESTETÄÄN 23.4.-16.5.

KURSSI ON TÄYNNÄ - SEURAAVAT KURSSIT JÄRJESTETÄÄN ELOKUUSSA. Halutessasi jätä yhteystietosi tämän lomakkeen kautta ja kuulet ensimmäisenä seuraavista MamaWod-kursseista!

  • ALOITTAVAT-kurssin ajankohdat ti & to klo 12:30-13:30 (8 x 1h) - kurssin hinta on 119€ - HUOM! Mikäli kurssilla on tilaa 7 vrk ennen kurssin alkua, voit myös osallistua kerran viikossa hintaan 79€.
  • JATKORYHMÄN treenien ajankohdat ovat ti ja to 11:15-12:15 - jatkoryhmän hinta on 112 € / kk (14 vrk irtisanomisaika, jatkoryhmään osallistumiseksi suositellaan vahvasti ALOITTAVAT-kurssin käymistä) - myös JATKORYMÄÄN voit osallistua kerran viikossa hintaan 79€ / kk.
  • Ryhmien toteutumiseen vaaditaan vähintään 6 osallistujaa, ryhmiin otetaan enintään 10 hlöä. Kurssin peruuntuessa osallistujiin ollaan yhteydessä sähköpostitse. Tällöin voit siirtää osallistumisesi seuraavalle kurssille tai palautamme rahasi.
  • Ryhmiin ilmoittautuville CrossFit Räikän jäsenille alennus -10% ensimmäisestä kuukaudesta. Opiskelija-alennus 10% (HUOM! Voit hyödyntää vain yhden alennuksen).

Mikäli tahdot jatkaa kurssin jälkeen harjoittelua CrossFit Räikällä, saat -20% ensimmäisestä jäsenyyskuukaudestasi, starttikurssista tai 10-kortista.

ILMOITTAUDU MUKAAN ALOITTAVAT-KURSSILLE TÄSTÄ

JATKORYHMÄÄN VOIT ILMOITTAUTUA ALOITTAVAT-KURSSILLA TAI SÄHKÖPOSTITSE mamawod@raikkatraining.com!

MIKÄLI SINULLA ON KYSYTTÄVÄÄ MAMAWODEISTA, OTA YHTEYTTÄ mamawod@raikkatraining.com