YRITYKSILLE & SEUROILLE

YRITYKSILLE


HYVINVOINTIWORKSHOPIT JA -LUENNOT

Tapahtumaasi varten räätälöity luento tai workshop haluamastasi hyvinvointiin liittyvästä aiheesta. Aiheita voivat olla esimerkiksi: ravitsemus, elämäntapamuutos tai parempi arjessa jaksaminen.

Kerro lisää tarpeestasi ja mietitään yhdessä mikä olisi juuri teidän tilaisuuteenne sopiva sisältö!


HYVINVOINTIPÄIVÄ CROSSFIT RÄIKÄLLÄ

Kerää kasaan porukka ja räätälöidään teille sopiva liikunnallinen tapahtuma CrossFit Räikän tiloihin. Päivä voi sisältää hyvinvointiaiheisen workshopin, johdatuksen CrossFitin maailmaan tai vaikka tiimikisan - tai kaikki edellä mainituista!

Ota yhteyttä sivun alareunasta ja räätälöidään juuri sinulle sopiva päivä - juuri sinulle sopivaan hintaan!


PROJEKTINA HYVINVOINTI

Tee kestävä panostus työntekijöidesi jaksamiseen - tarjoamme pidemmän (väh. 3 kk) kokonaisvaltaisen hyvinvointiprojektin, jonka aika työntekijäsi pystyvät saavuttamaan yksilölliset tavoitteensa - on se sitten painon pudottaminen, voiman lisääminen tai yleisjaksamisen nostaminen.

Projekti sisältää alkukartoituksen (sisältäen tarvittavat testaukset) jokaiselle projektiin osallistujalle, ohjeet muutosta tukevaan ruokavalioon, kehonhuoltoon, treenaukseen ja palautumiseen huomioiden myös muun elämän kuormituksen. Seuraamme ja testaamme edistystä myös projektin kuluessa sekä päättyessä varmistaaksemme työn tuloksellisuuden.

Seurantajaksolla tarjoamme myös treenit vähintään kerran viikkoon yksityistreenit salillamme ammattitaitoisten valmentajiemme suunnittelemina ja ohjaamina - jokainen treeni räätälöidään ryhmän sekä yksilöiden taso huomioiden!

Hinta alk. 49 € / kk / hlö (alv. 0%). Ota yhteyttä alta ja keskustellaan tarpeistasi tarkemmin!


HIERONTA

Tarjoamme hierontaa myös asiakkaan omissa tiloissa. Mukana liikkuu kokoontaitettava matkapöytä sekä kaikki hierontaan tarvittava muu välineistö. Meiltä ovat saatavilla seuraavat palvelut:

  • Urheiluhieronta

  • Klassinen hieronta

  • Purentalihaskäsittely

  • Fascia- ja lihaskalvokäsittelyt

Pyydä tarjous sivun alaosan yhteydenottolomakkeella.

SEUROILLE


FYSIIKKAVALMENNUS

Tarjoamme fysiikkavalmennusta yksilöurheilijalle tai joukkueelle osaksi valmennusprosessia. Harjoittelua ohjaa lajivalmentajan kanssa yhdessä laaditut tavoitteet fysiikkavalmennusjaksolle.

Fysiikkavalmentajamme suunnittelee ohjelman yhdessä lajivalmentajan kanssa ja ohjaa fysiikkavalmennukset joko urheilijan / urheiluseuran omissa tiloissa tai sovitusti CrossFit Räikän tiloissa. Fysiikkavalmennuksissa tarkoitus on harjoitella lajin kannalta ominaisia tekniikoita sekä optimoida suorituskykyä. Lähtökohtana harjoittelulle on urheilijan / joukkueen omat tavoitteet lajin parissa, kehittämiskohteet, vahvuudet sekä elämäntilanne. Fysiikkavalmennukset voit ostaa myös yksilöllisesti räätälöitynä ohjelmointina.

Henkilökohtaiset fysiikkavalmennukset alkaen 79€/kerta. Isommille ryhmille sekä jatkuville ryhmille teemme tarjoukset tapauskohtaisesti - ota siis yhteyttä sivun alaosan yhteydenottolomakkeella.


TESTAUS

Testipalvelujemme avulla saat monipuolista tietoa suorituskyvystäsi. Niiden avulla pystyt seuraamaan kehitystäsi ja saat tarkkaa tietoa, miten sinun tulisi treenata päästäksesi tavoitteisiisi. Jokaisen kuntotestin jälkeen saat yksilöllisen palautteen tuloksistasi sekä asioista, joihin sinun tulisi kiinnittää huomiota harjoittelussasi.

Lue lisää testauspalveluistamme alta!

KUNTOKESKUKSET & LIIKUNTAPAIKAT


KEHONKOOSTUMUSMITTARIN VUOKRAUS

Vuokraamme myös kehonkoostumusmittaria (In Body) muille hyvinvointialan toimijoille joko kiinteällä tai mittauskohtaisella hinnoittelulla. Vuokraukseen liittyvät yhteydenotot ja tarjouspyynnöt voit jättää sivun alareunan lomakkeen kautta tai sähköpostitse janne@raikkatraining.com.

OTA YHTEYTTÄ!

Mikäli haluat tarjouksen tai lisätietoja palveluistamme, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, laita sähköpostia health@raikkatraining.com tai soita Jannelle numeroon +358 40 558 3981.