RÄIKKÄ BOOTCAMP

BOOTCAMP - Matalan kynnyksen CrossFit-ryhmä

RÄIKKÄ BOOTCAMP - Erittäin matalan kynnyksen CrossFit-ryhmä ja elämäntapavalmennus alkaa 19.8.2024.

Räikkä Bootcamp on tarkoitettu sinulle, jos...

  •  et ole treenannut pitkään aikaan ja haluat nyt uutta intoa elämäntapamuutokseen
  • huono kunto, ylipaino tai muut terveydelliset haasteet estävät sinua tekemästä asioita joista nautit
  • olet jatkuvasti väsynyt ja arjessa jaksaminen tuo haasteita
  • kaipaat muutosta, mutta aloittaminen on vaikeaa
  • olet ollut kiinnostunut CrossFitista, mutta et ole uskaltautunut kokeilemaan

Räikkä Bootcamp on erittäin matalan kynnyksen valmennus, joka tähtää pysyvään elämäntapamuutokseen.

Valmennus kestää 3kk (19.8.-21.11.) ja sen aikana treenataan valmentajan johdolla 2 x/vko (ma & to klo 20-21). Valmennukseen sisältyy myös alkuhaastattelu fysioterapeutin kanssa, treeniohjelmointi sekä ruokavalio tukemaan elämäntapamuutosta.

Bootcampilla keskitytään lähtemään liikkeelle järkevästi ja nousujohteisesti niin, että elämäntapamuutoksesta tulisi pysyvää. Treenien suunnittelussa otetaan huomioon ryhmäläisten yksilölliset tarpeet ja mahdolliset liikunnalliset rajoitteet, ja liikkumisen ohella paneudutaan myös ravintoon ja palautumiseen. Lisäksi saat valmentajan jatkuvan Whatsapp-tuen.

Valmennuksen jälkeen voit jatkaa uutta harrastusta ja siirtyä halutessasi suoraan CrossFit Räikän tunneille!

Hinta: 159 € / kk
Ryhmän hinta on 159€ / kk, joista ensimmäisen kuukauden maksat ilmoittautuessasi, lopuista lähetämme laskut erikseen WODconnect-palvelun kautta. Hinnasta voidaan myöntää 10€/kk opiskelija-alennus voimassaolevaa opiskelijakorttia vastaan. Mikäli olet oikeutettu alennukseen tai haluat maksaa ryhmän hyvinvointietuuksilla, varaa paikka maksamatta ja laita mahdollisimman nopeasti viestiä, jossa kerrot tilanteestasi osoitteeseen info@raikkatraining.com, me hoidamme loput! Hyväksymme kaikki yleisimmät liikunta-edut (Liikuntasetelit, Eazybreak, Smartum, E-passi, Edenred).

Ryhmän toteutuminen:
Ryhmään otetaan mukaan 5-10 henkilöä. Mikäli ryhmän vähimmäisosallistujamäärä ei täyty 16.8. mennessä, ilmoitetaan osallitujille sähköpostitse ja rahat palautetaan täysimääräisesti.