RÄIKKÄ HEALTH

RÄIKKÄ HEALTH - HYVINVOINTIA JA SUORITUSKYKYÄ


Räikkä Health tarjoaa parempaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja suorituskykyä jokaiselle liikkujalle ja urheilijalle tasoon tai tavoitteeseen katsomatta. Meiltä löydät kattavat palvelut terveytesi ja suorituskykysi edistämiseksi sekä kuntoutuksen tueksi. Tarjoamme palveluitamme niin CrossFit Räikän kuin asiakkaan omissa tiloissa.

HYVINVOINTI

Haluaisitko jaksaa paremmin arjessasi, muokata kehonkoostumustasi tai saada treeneistäsi enemmän irti? Haluaisitko voida kokonaisvaltaisesti paremmin tai päästä eroon kolotuksista ja kivuista? Ammattilaistemme avulla saat entistä paremmat mahdollisuudet onnistua muutoksessa oli tavoitteesi mikä tahansa.


RAVITSEMUSVALMENNUS

Tue tavoitteitasi ja palautumistasi oikeanlaisella ravitsemuksella matkalla kohti päämäärääsi - oli se sitten maksimaalinen suorituskyky, virkeämpi olo tai kiinteämpi keho.

ELÄMÄNTAPAMUUTOKSET

Haluatko kokonaisvaltaista muutosta niin ruokavalioosi kuin liikuntatottumuksiisi? Me autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

FYSIOTERAPIA & HIERONTA

Fysioterapian tarve korostuu silloin kun liikkumisessa tai toimintakyvyssä ilmenee haasteita syystä tai toisesta. Palvelumme on toteutettavissa myös etänä!

Lue hyvinvointipalveluistamme lisää alta!

TESTAUS

Testipalvelujemme avulla saat monipuolista tietoa suorituskyvystäsi. Niiden avulla pystyt seuraamaan kehitystäsi ja saat tarkkaa tietoa, miten sinun tulisi treenata päästäksesi tavoitteisiisi. Jokaisen kuntotestin jälkeen saat yksilöllisen palautteen tuloksistasi sekä asioista, joihin sinun tulisi kiinnittää huomiota harjoittelussasi.


KEHONKOOSTUMUSMITTAUS

Saat monipuolisen ja yksityiskohtaisen analyysin kehosi koostumuksesta. Mittaus soveltuu hyvin kehityksen seurantaan, ja siitä saatavaa tietoa on helppo hyödyntää liikunta- ja ravitsemussuunnitelmaa rakentaessa.

KYNNYSTESTIT

Testistä saatavien tulosten kautta opit harjoittelemaan oikealla syke- ja tehoalueella, minkä ansiosta harjoittelustasi tulee tehokkaampaa ja tuloksellisempaa

TESTIPAKETIT URHEILIJOILLE

Toteutamme edellisten lisäksi kuntotestausta, liikelaadun, räjähtävyyden, liikkuvuuden, tasapainon & proprioseptiikan sekä koordinaation & reaktiivisuuden testausta tarpeisiisi räätälöityinä kokonaisuuksina.

Tutustu testauspalveluihimme tarkemmin alta!

YRITYKSILLE & SEUROILLE


URHEILUSEURAT

Urheiluseuroille tarjoamme erilaisia räätälöitäviä testipaketteja sekä fysiikkavalmennusta niin yksilö- kuin joukkuetasolla. Niin testaus kuin valmennukset voidaan suorittaa joko seuran omissa tai CrossFit Räikän tiloissa.

YRITYKSET

Tarjoamme räätälöityjä tyky-päiviä, hyvinvointiworkshoppeja sekä -luentoja. Järjestämme myös yrityksen CrossFit-privaattitreenivuoroja sekä lajikokeiluja.

KUNTOKESKUKSET & LIIKUNTAPAIKAT

Voimme järjestää tarpeisiinne sopivan workshopin tai luennon täydentämään asiakkaidenne palvelukokonaisuutta. Vuokraamme myös kehonkoostumusmittaria.


Tutustu tarkemmin alta!

TAPAHTUMAT


HYVINVOINTI-WORKSHOPIT

Järjestämme harjoittelua & hyvinvointia tukevia workshoppeja haluamastanne aiheesta joko paikanpäällä CrossFit Räikällä tai omissa tiloissanne.

HYVINVOINTIPÄIVÄT

Treenaa omalla porukalla ja ota matkaasi hyvinvointiluennon opit valitsemastanne aiheesta.

POLTTARIT & SYNTTÄRIT

Kaveriporukan haastetreenit ja muu ohjelma räätälöitynä tarpeisiinne. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja sivun alaosan lomakkeella!

PYYDÄ TARJOUS


Mikäli kiinnostuit palveluistamme, jätä yhteydenotto- tai tarjouspyyntö niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian!


YHTEYSTIEDOT

Sähköposti: health@raikkatraining.com

puh. +358 40 558 3981