VERKKOKAUPPA

Kaikki verkkokaupan tuotteet ovat myynnissä myös CrossFit Räikällä valmennettujen tuntien aikana. Verkkokaupassamme voit maksaa kaikilla yleisimmillä verkkomaksutavoilla ja hyvinvointietuuksilla. Tarkemmat maksuohjeet löydät sivun alaosasta.

HUOM! Verkkokaupastamme voit ostaa jäsenyytemme vain kertamaksulla. Jäsenyyksiemme kuukausilaskutus toimii WODconnect-palvelussa. Lue lisää jäsenyyksistämme sekä hinnastostamme täältä. Mikäli haluat liittyä jäseneksemme kuukausilaskutuksella, voit tehdä sen alta!
MAKSU HYVINTOINTIETUUKSILLA


Voit maksaa meillä myös yleisimmillä hyvinvointietuuksilla. Epassilla ja Eazybreakilla voit nyt maksaa valitut tuotteet myös verkossa ePassi Marketplacessa. Mobiilimaksua tukevilla etuuksilla voit maksaa myös paikanpäällä henkilökunnan ollessa paikalla. Alta löydät ohjeet hyvinvointietuuksilla maksuun etänä:

  1. Etsi palveluntarjoajista Räikkä Training (joissain palveluissa Raikka Training)
  2. Syötä haluamasi summa ja suorita maksu (varmista, että maksu aktivoituu).
  3. Lähetä meille viestiä info@raikkatraining.com siitä, mihin palveluun haluat hyvinvointietuutesi käyttää (lahjakortti, jäsenyys jne.).


Hyväksymme myös fyysisiä hyvinvointiseteleitä, näillä voit maksaa salilla treeniaikoina.

Maksun jälkeen vahvistamme jäsenyytesi tai lähetämme sinulle lahjakortin sähköpostitse kolmen arkipäivän kuluessa ellei muuta sovita.